Trabzonspor’da Bir Diyarbakırlı

Trabzonspor’da Bir Diyarbakırlı
Ergani’de yaşayan ve iki sezon önce Trabzonspor alt yapısına giden Hakan Yeşil Trabzonspor’da profesyonel sözleşme imzaladı. Erganispor Başkanı Ekrem Senvar, 5yıl içinde Süper Liğ’e 7 futbolcu kazandırdık.

Tigris Haber-2014 yılında Trabzonspor Futbol Akademisi'ne katılan Hakan, 119 maçta forma giyip 52 gol kaydetti! 2016’da ilk kez Milli Takıma davet edildi, toplam 28 maçta forma giydi  ve milli formayla  2 gol atma başarısını gösterdi. Erganispor Teknik Sorumlusu Mehmet Kanat,Hakan Yeşil’in yetenekli bir orta alan oyuncusu olduğunu belirterek,”İnşallah en kısa zamanda kendisini Süper Lig’de izleyeceğiz” dedi.

Senvar :”Laf Değil,Emek Ve Başarı Üretiyoruz” Hakan Yeşil’in başarısı memleketi Ergani’de sevinçle karşılandı. Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, 5 yıl içinde Süper Lig’e 7,üniversitelerin beden eğitim bölümlerine 13 ve amatör kulüplere de 28 futbolcu kazandırarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Senvar,”Çocuklarımızı, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıyoruz, kötü alışkanlıklar edinmelerini engelliyoruz, spora kazandırıyoruz. İlçemizi ve Diyarbakır’ımızı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Hakan Yeşil’in Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte profesyonel sözleşme imzalaması bizleri gururlandırmıştır. Bu olay kulüp olarak alt yapıya verdiğimiz önemin, emeğin de aynı zamanda sonucudur. Bizler bu başarılara imza atarken arkamızda kurum, sponsor veya başka destekler yok. Hocalarımızın, bu işe gönül verenlerin özverisiyle yapıyoruz. Maalesef destek olmak yerine köstek olanlar var. Biz laf değil, emek ve başarı üretiyoruz. Son 5 yılda Süper Lig’e 7 oyuncu kazandırmış olmamız aslında herkese bir cevaptır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.