Trafik Canavarı Bir Yavruyu Yetim Bıraktı

Trafik Canavarı Bir Yavruyu Yetim Bıraktı
Diyarbakır’da şehir içinde hız yapan sürücü genç hemşire Figen Eren’in hayatını kaybetmesine neden oldu.

 

 

Geriye ise küçük yaşta annesiz kalan çocuğu ile çektiği bu resimler kaldı.

Annesini Ziyarete Gitmişti,Dönerken Hayatından Oldu

Trafik canavarı onca uyarı,tedbir ve meydana gelen can alıcı feci kazalara rağmen bir türlü durdurulamıyor. Nice canlar toprağa düşüyor,aileler yok oluyor;geride yetimler,öksüzler ve gözü yaşlı sevenler kalıyor. Diyarbakır’da şehir içinde hız yapan,çeşitli konularda ihlal yapan sürücülerin hataları can almaya devam ediyor. Bu kez trafik canavarının kurbanı,hayatının baharındaki genç hemşire oldu.

Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde görev yapan Figen Eren,75 metrelik yol üzerinde bulunan annesinin evine ziyarete gitmişti. Akşam evine dönerken,karşıdan karşıya geçmek istedi.

Geride Anne Sevgisine Muhtaç Bir Yavru Kaldı

 İddiaya göre trafik ışıklarını ihlal eden sürücü kendisine çarptı,yaklaşık 200 metre yerden sürükledi. Çevrede bulunanların yardımı ile ambulans çağrılarak hastaneye kaldırılan genç hemşirenin kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Figen hemşire, bir çok kez hastaların yardımına koştuğu ve hizmet ettiği hastanede bu kez son nefesini verdi.

Geride ise anne sevgisine fazlasıyla ihtiyaç duyduğu bu yaşta annesiz kalan tek çocuğu ile kendi sosyal medya hesabında paylaştığı bu kareler kaldı. Gözü yaşlı ailesi,Figen hemşirenin canını alan ihmalin cezalandırılmasını ve alınacak caydırıcı önlemlerle trafik canavarının önüne geçilmesini istiyor. Haber Merkezi

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.