Traktörle belediyeye daldı

Traktörle belediyeye daldı
Adıyaman’da yağmur yağışı nedeniyle evini su basan bir kişi, belediye ekipleri geç kalınca belediyeye giderek, traktörüyle beyaz masa bölümüne daldı. Yaşanan bu olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Adıyaman-Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi 2566. Sokak'taki evinde ikamet eden Osman T. adlı vatandaş, evini su basınca 153 nolu beyaz masayı aradı. Osman T., saat 08.35’te aradığı belediye ekipleri evdeki suyu tahliye etmeye gelmeyince, saat 10.10’da traktör ile belediyeye geldi. Traktörüyle belediyenin beyaz masa bölümüne traktörle daldı. Traktörün yağmurluğu belediyenin üst tabelasına çarpınca traktör tam olarak içeri giremedi. Yaşanan bu olaylar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Çarpmanın etkisiyle camlar kırılırken, beyaz masada oturan iki bayan kaçışmaya başladı. Yaşanan olayın ardından belediye güvenlikçileri şahsa müdahale etti. Belediye ekipleri durumu polise bildirirken, polis ekipleri Osman T.'yi gözaltına alarak emniyete götürdü.
Daha sonra belediye ekipleri kırılan camları temizlerken, traktör çekiciyle emniyete götürüldü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yağmur yağışından dolayı iki gün boyunca toplam 15 ev ve işyerinden su baskını ihbarı alınarak gerekli müdahalenin yapıldığını belirterek, “Bu vatandaşımız da sabah saat 08.35’de müracaatını yapmış. İhbar ekibe bildirilmiş, ekip evine kavuşmadan saat 10.15’te bu vatandaşımız küçük traktörüyle belediyemizin girişinde bulunan, 153’e ait olan kısma giriyor. Camlar kırılıyor, orada bulunan bayan personelimiz kaçıyor. Allah'tan ki traktörün üst kısmı belediyenin girişindeki o levha kısmına, duvar kısmına takılınca fazla ileri gidemiyor. Personelimiz oradan kaçışıyor. Can kaybı yaşanmadan olay vuku buluyor. Bu vatandaşımız geçmiş dönemlerde de kaçak inşaat ekibiyle de kavga etmiş. Yapının kaçak olmasından dolayı kanalizasyon rakımından düşük olmasından dolayı bu su basma meydana gelmiş. Kamu zararı meydana geldi. Adli ve idari soruşturma sürdürülüyor” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.