Transfer resmen başlıyor

Transfer resmen başlıyor
Futbolda ara transfer dönemi bugün resmen başlayacak. 31 Ocak’a kadar devam edecek süreçte Diyarbakır takımlarının önemli takviyeler gerçekleştirmesi bekleniyor.

2017 - 2018 Futbol Sezonunda 2. Transfer ve Tescil Dönemi bugün  başlıyor. 2. Transfer ve Tescil Dönemi 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre 1. Transfer ve Tescil Dönemi ise, 17 Haziran 2017 tarihinde başlayıp, 8 Eylül 2017 tarihinde sona ermişti.

Gözler Diyarbakır takımlarında

Ara transferde gözlerin çevrildiği takımlar arasında Diyarbakır temsilcileri de yer alıyor. Özellikle kadrosunun neredeyse yüzde 80’i ayrılan Amedspor’un çok sayıda transfer gerçekleştirmesi bekleniyor. Şu ana kadar Kırklarelispor’dan stoper İbrahim Sürgülü ve Sakaryaspor’dan Muhammed Burak Özdemir’i transfer eden Amedspor’un en az 7-8 transfer daha yapması bekleniyor.

Şu ana kadar Ottocool Karagümrük’ten Taner Yıldız’ı transfer eden Diyarbekirspor’un ise sol açık ve stopere takviye yapması gündemde.

Amed’te kamp devam ediyor

Amedspor’un önceki gün başlayan Antalya Belek’teki devre arası kamp çalışmalarına devam ediliyor.

Teknik direktör Ahmet Akcan yönetiminde yapılan dünkü  idman, ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmana, pas destek çalışmaları ile devam eden takım, çalışmayı  taktik oyun ile tamamladı.

Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.