Travel Expo Ankara’da DÜ rüzgarı

Travel Expo Ankara’da DÜ rüzgarı
Dicle Üniversitesi (DÜ) Halk Oyunları ekibi, 7 ülkeden 42 şehir ve 220 katılımcının yer aldığı 2. Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı’nda sergilediği gösteriyle izleyenlerde hayranlık uyandırdı.

 

  Diyarbakır Valiliği, DÜ, Büyükşehir Belediyesi, Sur Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulunun birlikte katılım sağladığı 2. Travel Expo Ankara Turizm Fuarında Diyarbakır Kardeş şehir oldu. DÜ Halk Oyunları ekibi, açılışta sergilediği yöresel halk oyunları performansı ile tüm katılımcıları kendine hayran bıraktı. Ekip, Diyarbakır’ın seçkin oyunlarını ve kültürünü başarıyla tanıttı.  Turizm ve Seyahat Fuarı’nda muhteşem bir gösteri sergileyen ekip, misafirleri de aralarına alarak, halay çekti.

 

 

Travel Expo Ankara 2017 Fuarına Diyarbakır Valiliği koordinesinde katılan DÜ Basın ve Halkla İlişkiler Biriminde Faysal Özdemir, üniversitenin tanıtımını yaparak, fuara gelen misafirle çeşitli hediyeler verdi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.