TSD RAMAZAN PAKETİNİ AİLELERE ULAŞTIRDI

TSD RAMAZAN PAKETİNİ AİLELERE ULAŞTIRDI
DİYARBAKIR - Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şubesi, her yıl Ramazan ayı nedeniyle tespit ettikleri evlere erzak ve yiyecekten oluşan paketlerin teslimine başladı. Tespit edilen evlerde fiziksel engelli olanlara ise tekerlekli sandalyeler verild

TSD RAMAZAN PAKETİNİ AİLELERE ULAŞTIRDI

DİYARBAKIR - Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şubesi, her yıl Ramazan ayı nedeniyle tespit ettikleri evlere erzak ve yiyecekten oluşan paketlerin teslimine başladı. Tespit edilen evlerde fiziksel engelli olanlara ise tekerlekli sandalyeler verildi. 
TSD’de her yıl geleneksel hale gelen yardım kolisinin dağıtımına başlanıldı. Dernek Başkanı Mihdat Kavmaz’ın koordinesinde merkeze bağlı Bağlar ilçesinde evler tespit edildi. Dernek üyelerinin tespiti sonucu evlere erzak ve yiyecekten oluşan Ramazan kolisi teslimi yapıldı. Evlere teslim yapılırken aynı anda fiziksel engelli olanlara da tekerlekli sandalyeler de verildi.
Yardım kolisi ve tekerlekli sandalye dağıtımı sonrası açıklama yapan TSD Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, Ramazan ayının güzelliklerini vatandaşlara yaşattıklarını söyledi. Kavmaz, “Bizler ailelerimiz gibi olan muhtaç ailelere ulaştık. Ramazan boyunca yardımlarımızı sürdüreceğiz. Ailelerimizin tespiti için uzun uğraş içine girdik. Tek tek aileler ile görüşerek çevreden bilgiler edindik. Daha sonra aileleri kucakladık. Evlerinde pişirecek bir çorbaları olmayan ailelere destek olmaya adadık kendimizi. Bunlara bu mübarek ve kadim ayda yardımcı olmamız lazım her eve Ramazan ayında koliler ulaşacaktır” dedi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.