TSYD’NİN EMEKTARINA DİYARBAKIR’DA ANLAMLI ÖDÜL

TSYD’NİN EMEKTARINA DİYARBAKIR’DA ANLAMLI ÖDÜL
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) akreditasyon sorumlusu Birgül Pullukçu’ya , Ziraat Türkiye Kupası finali için geldiği Diyarbakır’da sürpriz ve anlamlı bir ödül verildi.

TSYD’nin emektarı olan ve basın camiası tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan Pullukçu’ya, ilk kez kapılarını futbola açan 33 bin seyirci kapasiteli yeni Diyarbakır stadının açılışında, Anadolu basınına yaptığı katkılardan dolayı ünlü Diyarbakır bakırından yapılan plaket verildi. 

“Sevilmek,Takdir Edilmek Çok Güzel”

Teleset Mobilya Akhisarspor-Fenerbahçe maçının devre arasında düzenlenen mini törende Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve Başkan Vekili Veysi Akar, Birgül Pullukçu’ya plaket takdim etti. Pullukçu,” Sevilmek, takdir edilmek hele ki Anadolu’mdan böylesine ödüllendirilmek çok güzel bir duygu” diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ise ,”Birgül hanım TSYD’nin hem emektarı hem de akreditasyonlar ve diğer çalışmalar konusunda Anadolu basınına ciddi katkılar sunmaktadır. Kendisine karşı vefa görevimizi yerine getirmek istedik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.