Tunceli'de çatışma: 1 şehit, 3 yaralı

Tunceli'de çatışma: 1 şehit, 3 yaralı
- Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde PKK'liler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'ne eş zamanlı düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1'i ağır 3 polis yaralandı.

 

  Edinilen bilgiye göre, Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde gece saat 03.30 sularında PKK'li  bir grup tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği'ne eş zamanlı saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle uzun süreli çatışma yaşandı. Çatışmada 1 asker şehit olurken, 1'i ağır 3 polis memuru yaralandı. Yaralılar çatışmanın ardından helikopterlerle Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından yaralı 2 polis memuru Elazığ'a sevk edildi.

  Öte yandan, çatışma nedeniyle sağlık ocağı bahçesinde bulunan iki ambulans yanarken, kamu kurumlarına ait binalar ile vatandaşlara ait evler de hasar gördü.

  Dağlık alanda çatışmalar sürüyor.

Çatışmanın yaşandığı ilçede sokağa çıkma yasağı

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde yaşanan çatışmanın ardından ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, PKK'liler  tarafından emniyet amirliği ve jandarma komutanlığına sabaha karşı düzenlenen eş zamanlı saldırı nedeniyle ilçede, valilik tarafından ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.