Turkcell’in “Engel Tanımayanlar” hareketi büyüyor

Turkcell’in “Engel Tanımayanlar” hareketi  büyüyor
Turkcell, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları hayatın içine daha fazla katmak için “Engel Tanımayanlar” çatısı altında yenilikçi çözümler üretiyor.

 

 Eğitimler, görme engelli aboneler için Turkcell Hayal Ortağım servisine de ekleniyor. Aynı zamanda Türk işaret dili eğitimleri de Akademi bünyesine dahil ediliyor.

Turkcell’in engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onları hayatın içine katmak için "Engel Tanımayanlar" çatısı altında gerçekleştirdiği çalışmalar, basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Bağış veya iş imkanı sağlamanın ötesine geçerek çok daha fazla insana ulaşmayı, toplumda kalıcı bir farkındalık yaratmayı ve engelli vatandaşları hayatın içine katmayı hedefleyen “Engel Tanımayanlar” hareketi, kısa süre içinde büyük ilerleme kaydederek yaşamın her noktasına dokundu.  

Turkcell, halen “istihdam”, “ürün ve çözümler”, “sosyal sorumluluk” projeleri başlıkları altında fark yaratan seçenekler sunuyor. Şu anda 500 engel tanımayan çalışan için istihdam yaratan Turkcell, pek çok sosyal sorumluluk projesi de geliştiriyor.

 

Mobil iletişim ve teknoloji gücümüzle imkansızı başarıyoruz

 Toplantıda “Engel Tanımayanlar” çatısını anlatan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “Fırsat eşitliği sağlandığında insanların ufuklarını çok ötelere taşıyabileceklerini, imkansızı başarabileceklerini biliyoruz. Mobil iletişim teknolojilerinin sunduğu fırsatlar; istihdamda, bilgiye erişimde, sosyal hayata katılımda engelli vatandaşlarımızın önündeki pek çok engeli ortadan kaldırıyor. Turkcell için ‘Engel Tanımayanlar’ çatısı, durağan bir imkanlar bütünü değil, değişen teknoloji ve sosyal şartlara paralel olarak sürekli gelişen bir yapı. Son bir yıl içinde Sesli Fatura ve SözleşmeNeredeyim Destek Servisi gibi uygulamaları hayata geçirdik ve Turkcell Hayal Ortağım servisinin içeriğini zenginleştirdik. Sosyal sorumluluk projelerimize yenilerini ekledik ve kapsamını genişlettik.”dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.