Türkiye Karate Şampiyonları belli oldu

Türkiye Karate Şampiyonları belli oldu
Ankara'nın Keçiören ilçesinde yapılan 6 süren Türkiye Büyükler-Para Karate-Veteranlar-İşitme Engelliler Karate Şampiyonası son buldu.

TİGRİS HABER - Ankara'da gerçekleştirilen ve Türkiye genelinde 63 ilden 1150'e yakın sporcunun 6 gün boyunca mücadele ettiği, Türkiye Karate Şampiyonası final karşılaşmalarıyla tamamlanırken, Türkiye Karate Şampiyonları da belli oldu.

Ankara Karate il Temsilcisi ve Eski Türkiye Karate Milli takım teknik direktörü Cengiz Çınar ilk kez Ankara’da düzenlenen ve 6 gün süren, Türkiye Büyükler-Para Karate-Veteranlar-İşitme Engelliler Karate Şampiyonası bugün yapılan Finallerin ardından son bulduğunu belirtti.

Çınar “ Türkiye Karate Şampiyonları Avrupa'da temsil edecekler ”

Türkiye Karate Federasyon Başkanı Aslan Abid Uğuz'a Yönetim Kurulu üyelerine ve katılım sağlayan tüm Antrenörlere, Hakemlere ve sporculara Teşekkür eden Çınar "Türkiye genelinde 63 ilden yaklaşık 1150' e yakın sporcunun katılım sağladığı şampiyonada büyük ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olduğunu söyleyebilirim" Bugün yapılan son Final karşılaşmaları sonrası Şampiyona olan ve Avrupa Karate Şampiyonasında Milli takım adıma temsil edecek olan tüm sporcu kardeşlerimizi kutlarım” dedi.

karate-sampiyona-1.jpegTürkiye Karate Federasyonu kendi resmi sitelerinde yaptığı, açıklamasına göre bugün yapılan final müsabakaları sonrası Şampiyon olan sporcuların isimleri ise şöyle;

Kadınlarda 50 kiloda Serap Özçelik Arapoğlu, 55 kiloda Zümra Rezzan İm, 61 kiloda Fatma Naz Yenen, 68 kiloda Sudenur Aksoy, artı 68 kiloda Meltem Hocaoğlu Akyol ve kata kategorisinde Dilara Bozan altın madalya kazandı.

Erkeklerde de 60 kiloda Eray Şamdan, 67 kiloda Ömer Abdurrahim Özer, 75 kiloda Enes Bulut, 84 kiloda Hasan Arslan ve artı 84 kiloda Furkan Kayalı ile kata kategorisinde Kutluhan Duran altın madalyanın sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.