TÜRKİYE’DE GÜZELLİĞİN KALBİ DİYARBAKIR’DA ATACAK

TÜRKİYE’DE GÜZELLİĞİN KALBİ DİYARBAKIR’DA ATACAK
Diyarbakır’da Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları, Milli Takım seçmelerinin heyecanı yaşanıyor. 28 Nisan Salı günü başlayacak olan seçmeler nedeniyle berberler ve kuaförler arasında tatlı bir rekabet başladı.

Dilek SEZER

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci, yarışmanın Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odası Kongre Merkezi'nde yapılacağını belirtti. Diyarbakır’ı tercih ettikleri için Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş’a ve Genel Federasyon Koordinatörü Mustafa Şahin’e teşekkür eden Değirmenci, "Milli takım seçmeleri 28 Nisan Salı günü saat 10.00’da Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odası Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Bölgemizde dereceye giren arkadaşlar direk olarak İstanbul’dan finale katılacaklar. İstanbul finalinde dereceye giren arkadaşlar ülkemizi yurt dışından temsil edeceklerdir" dedi.


Bu ekibin içindeki arkadaşların bir kaçının bölgeden olmasını çok istediklerini vurgulayan Değirmenci, "Yurt dışından gelen misafirlerimiz var, federasyondan gelen misafirlerimizi meslektaşlarımızla en güzel şekilde ağırlayacağız. Bu organizasyonla genç meslektaşlarımızın geleceklerinin çok parlak bir döneme girecekler bir atmosfer olacaktır. Böyle bir organizasyon ben ve meslektaşlarımı çok sevindirdi. Kontenjan tamamlandıktan sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.