Türkiye’ye örnek tablo

Türkiye’ye örnek tablo
Diyarbekirspor -1461 Trabzon karşılaşmasında yaşanan bu anlamlı görüntü sosyal medya üzerinden Türkiye’nin gündemine oturdu.

Deplasman tribününde güneş altında maçı izlemek zorunda kalan Trabzonlu aile, Diyarbekirspor’lu taraftarlar tarafından Diyarbekirspor’lu taraftarların olduğu tribüne alınarak maçı Trabzonspor formalarıyla izledi. Bu anlamlı tablo bölge halkının misafirperverliği ve insanlığı olarak sosyal medyada takdir topladı.

Aileye kucak açtılar

Diyarbekirspor -1461 Trabzon maçında deplasman tribününde güneş altında maçı izlemek zorunda kalan Trabzonlu ailenin durumu Diyarbekirspor’lu taraftarları harekete geçirdi. Taraftarların talebi üzerine güvenlik güçleri,Trabzonspor forması giyen aileyi Diyarbekirspor’lu taraftarların olduğu tribüne aldı. Maçı Diyarbekirspor’lu taraftarlarla beraber iç içe izleyen Trabzon’lu aile, bu örnek davranışından dolayı Yeşil-Kırmızılı taraftarlara teşekkür etti. Saha içinde ve tribünlerde şiddetin konuşulduğu bu günlerde bu anlamlı tablo tüm ülkeye örnek olarak gösterildi.

Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.