TUVALLERİNE BARIŞI YANSITTILAR, ÖDÜLÜ KAPTILAR

TUVALLERİNE BARIŞI YANSITTILAR, ÖDÜLÜ KAPTILAR
Dicle Üniversitesi'nin ülke için çok fazla mühim olan "Çözüm Süreci “ne pozitif katkı arz etmek amacıyla Diyarbakır il ve ilçelerindeki liseler arasında "Çözüm Süreci" temalı bir resim yarışması tamamlandı.

TUVALLERİNE BARIŞI YANSITTILAR, ÖDÜLÜ KAPTILAR

ALİ VURANEL

Dicle Üniversitesi'nin ülke için çok fazla mühim olan "Çözüm Süreci “ne pozitif katkı arz etmek amacıyla Diyarbakır il ve ilçelerindeki liseler arasında "Çözüm Süreci" temalı bir resim yarışması tamamlandı. Dicle Üniversitesi kongre merkezinde sergilenen resimlerde derece elde eden 5 öğrenciye ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Ödül törenine Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, rektör yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, fakülte dekanları ve meslek yüksekokulu müdürleri, öğrencilerin eğitim gördüğü okul müdürleri, öğretmenleri ve aileler katıldı.

Açılışı gerçekleşen sergiyi gezen Rektör Saraç ve beraberindekiler, öğrencilerin tuvale yansıttığı resimleri ve vermek istedikleri mesajları çok beğendi. Saraç, “öğrencilerimiz barışı ve kardeşliği renklerle ve verdikleri toplumsal mesajlarla gayet iyi yansıttılar. Geleceğimiz emin ellerde” dedi.

Resimleri tek tek inceleyen Saraç, resimlerin hem içerik hem de kalite açısından çok önemli bir sergi düzenlediklerini ve gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerle öğrencilerle çeşitli çalışmalar yapacaklarını belirterek, dereceye giren öğrencilerin resimlerde yansıtmak istedikleri duygu hakkında bilgiler aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.