Uğur Dündar CHP seçmeninin haykırışını yazdı

Uğur Dündar CHP seçmeninin haykırışını yazdı
Sözcü yazarı Uğur Dündar, "CHP seçmeninden Kılıçdaroğlu’na haykırış!.." başlıklı yazısında Kılıçdaroğlu'na 'nota' verdi.

Uğur Dündar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun performansını değerlendiren bir yazı yazdı.

KILIÇDAROĞLU LİDER DEĞİL PARTİ BAŞKANI

Kılıçdaroğlu'nun bir lider değil, bir parti başkanı olduğunu anlatan Dündar, liderin halkı arkasına alan kişi olduğunu söyledi.

"SEN NASIL AKP İKTİDARINA MAHKUM OLUN DERSİN?

Dündar, Kılıçdaroğlu'nun seçmene 'tıpış tıpış' gideceksin diyerek tepki topladığını ve bu yüzden milyonlarca kişinin sandığa gitmediğini vurguladı. Bir liderin "Sı­kı­yor­sa git­me­yin de, AKP ik­ti­da­rı­na mah­kum olu­n" diyemeceğini, böylelikle halkı hayal kırıklığına uğramasının kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekledi.

"YENİLDİKTEN SONRA GİTSEN NE OLUR, GİTMESEN NE OLUR?

Sözcü yazarı, performans değerlendirmesinin ardından Kılıçdaroğlu'na 'nota' vererek şöyle dedi:

"2015 se­çim­le­rin­de ka­za­na­maz­sam gi­de­ri­m’ di­yor. Oy­sa AKP cen­de­re­si­ni kı­rıp çı­ka­bil­mek için bi­zim son şan­sı­mız 2015 se­çi­mi… Onu kay­bet­ti­ği­miz tak­dir­de he­pi­mi­ze geç­miş ol­sun! Ka­der se­çi­min­de ye­nil­dik­ten son­ra git­sen ne olur, git­me­sen ne olur? Eğer Kı­lıç­da­roğ­lu seç­me­nin se­si­ne ku­lak ver­mez ve halk­la inat­laş­ma­yı sür­dü­rür­se, so­nuç hem Tür­ki­ye, hem Cum­hu­ri­yet ve hem de CHP açı­sın­dan ke­sin­lik­le hüs­ran­dır. CHP bir an ön­ce to­par­la­nıp umut ha­li­ne gel­mek zo­run­da."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.