Uğur Meleke'den Gaziantepspor yorumu

Uğur Meleke'den Gaziantepspor yorumu
Uğur Meleke'den Gaziantepspor yorumu

 

 

GAZİANTEP  - Spor yorumcusu Uğur Meleke, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un ligdeki durumu ve transfer döneminde takımda gelen ve giden oyuncular hakkında değerlendirmede bulundu. 

Meleke, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un yeni sezon öncesi transfer döneminde kritik hamleler yapamazsa düşmenin bir numaralı adayı konumunda olduğunu söyledi.

 

"Birkaç yıldır direkten dönmeyi başarıyor"

Uğur Meleke, geçen sezonun son haftasında Antalyaspor'u yenerek lige tutunmayı başaran Gaziantepspor'un birkaç yıldır küme düşmekten son anda kurtulduğunu hatırlattı. Meleke, "Gaziantepspor birkaç yıldır direkten dönmeyi başarıyor ama bu sezonki hamleleri çok umut vaat etmiyor" dedi.

 

"Küme düşmede bir numaralı adaylar"

Süper Lig'in başlayacak olmasıyla Gaziantepspor'un 2016-2017 sezonu için gerekli transferleri yapamadığını belirten Uğur Meleke, "Eğer transferin kalan bölümünde Antep kritik hamleler yapamazsa bence düşmenin bir numaralı adayı konumundalar" diye konuştu.

 

"Sürekli Antrenör değişimi rahatsız edici"

Gaziantepspor'un 1 yılda 2 teknik direktör ile yollarını ayırması ve yeni teknik direktörün takıma geç katılmasının rahatsız edici bir durum olduğunu vurgulayan Meleke, "Antep'te sürekli antrenör değişimi rahatsız edici. Üstüne Marçal, Chibuike, Arokoyo ve Karcemarskas’ın ayrılığını da ekleyin" şeklinde konuştu.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.