Umutları yükseltmek için

Umutları yükseltmek için
İkinci yarıya galibiyetin verdiği yüksek moral ile başlayan Amedspor, zirve adayı Sivas Belediyespor’u yenerek az olan Play-Off umutlarını canlı tutmak istiyor.

Amedspor için taraftar yasağının konulduğu maçı TRT Kürdi, Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatım seçeneği ile naklen yayınlayacak.

Çıkışa devam etmek istiyor

Takımdan 11 futbolcunun çeşitli nedenlerle ayrılması üzerine devre arasında kadrosunu yeni transferlerle takviye eden Amedspor, geçen hafta kendi sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 yenerek sezonun ikinci yarısına 3 puanla başladı. Bugünkü rakip ise daha önemli ve daha zorlu. Şampiyonluk mücadelesi veren Sivas Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor,zorlu mücadeleden zaferle ayrılarak çıkışını devam ettirmek ve az da olsa Play-Off umutlarını gelecek haftalara taşımak istiyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçın hakemi İstanbul bölgesinden Çağdaş Altay.

Takımda sakat ve cezalı yok

Amedspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor, moraller yerinde ve önceki gün kara yolu ile gittiği Sivas’ta herkes maç saatini bekliyor.

Sivas Belediyespor, bu sezon sahasında ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekti. Sivas ekibi, 8 iç saha maçında 7 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 21 puan topladı,17 gol atıp sadece 3 gol yedi.

Amedspor ise bu sezon deplasmanda 8 maç yaparken, bu maçlarda 3 galibiyet,1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 10 puanın sahibi oldu,attığı 14 gole karşılık kalesinde 13 gol yedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.