ÜNİVERSİTENİN PARK DÜZENİ VATANDAŞI BEZDİRDİ

ÜNİVERSİTENİN PARK DÜZENİ VATANDAŞI BEZDİRDİ
Dicle Üniversitesi’nde bulunan otoparkta araçların park edilmesi vatandaşları mağdur ediyor.

Tigris Haber- Hırsızlık olaylarının da yaşandığı otoparkta yaşanan keşmekeşliğe çözüm üretmeyen üniversite yönetimi tepkilerin hedefinde. Vatandaşlar,”Üniversite yönetimi sorunu görmekten ve çözüm üretmekten çok aciz” diyor.

Adı otopark ama otoparktan başka her şeye benziyor. Araçların düzensiz olarak park edilerek vatandaşların mağdur edildiği otoparkta zaman zaman hırsızlık olayları da yaşanıyor. Dicle Üniversitesi’ne ait otoparkta yaşanan sorunlar vatandaşları bezdirmiş durumda. Vatandaşlar, yaşanan keşmekeşliğe çözüm üretmeyen üniversite yönetimine tepkili. Uzun zamandan beridir şikayet konusu olmasına rağmen yetkililerin çözüm üretmeyerek vatandaşların aklıyla alay ettiğini belirten vatandaşlar dert yanıyor.

dicle-univrste.jpg

Vatandaşlardan Mehmet Çelik,”Burası otoparktan başka her şeye benziyor. Dicle Üniversitesi gibi bölgenin en eski bilim yuvasına yakışmayan bir tablo. Her tarafta düzensiz şekilde park edilen araçlar var. Hırsızlık olayları da yaşanıyor. Sesimizi kime duyuracağız, kim çözüm üretecek belli değil. Çünkü üniversite yönetimi yaşananları görmezden geliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlardan Aysel Irmak ise hemen her gün bu tabloyu gördüklerini ifade ederek,”İnsanlar mağdur oluyor. Çünkü burada düzen yok. Çözüm üretmesi gereken üniversite yönetimi oralı bile değil”  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.