Ünlü yazar minik öğrencilerle buluştu

Ünlü yazar minik öğrencilerle buluştu
Fransa’da yaşayan Diyarbakırlı ünlü yazar Fesih Taşlı, son kitabının tanıtımı ve imza günü için geldiği memleketinde İngiliz Kültür Okulları öğrencileriyle bir araya geldi. Yazar Taşlı, sıcak bir ortamda geçen etkinlikte öğrencilere hem Türkçe hem İngiliz

Diyarbakır’ın yetiştirdiği yazar, öğretmen ve çevirmen Fesih Taşlı, Fransa’da yaşayan Diyarbakırlı ünlü yazar Fesih Taşlı, son kitabının tanıtımı ve imza günü için geldiği memleketinde İngiliz Kültür Okulları öğrencileriyle bir araya geldi. Yazar Taşlı, sıcak bir ortamda geçen etkinlikte öğrencilere hem Türkçe hem İngilizce sunum yaptı. Etkinlikte deneyimlerini aktaran Taşlı, öğrencilerle konuşmasında çok dilliliğin önemini vurguladı. Etkinlikte öğrenciler ve yazar Fesih Taşlı arasında sıcak diyaloglar yaşandı.

unlu-yazar-minik-ogrencilerle-bulustu444444.jpg

Öğrenciler için kitap imzaladı

Son kitabı olan “Testere Ağzında Dans” isimli kitabının tanıtımı için Diyarbakır’a gelen yazar Fesih Taşlı, öğrencilerle buluşmasında imzaladığı kitaplarını da hediye etti. Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz, okul olarak eğitimin yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini dile getirerek önemli fikir adamlarını ağırlamaktan memnun olduklarını kaydetti.

Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.