Urfaspor Evinde Toplandı

Urfaspor Evinde Toplandı
Şanlıurfaspor basın sözcüsü Şeyhmus Göçmez, takımın kamp çalışmalarından sonra dün Şanlıurfa’da toplanarak lig hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

 

 

 ‘Transferler Devam Edecek’

Göçmez,“İlk etabı Bolu’da başladığımız kamp çalışmalarının ikinci etabını Erzurum Palandöken’de yaptık. Kamp çalışmaları devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttük. Her iki etapta da takıma dâhil olan futbolcu arkadaşlarımız oldu. Onların kaynaşması açısından çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İkinci etap kampımızı da bugün tamamlayarak hocamız Ünal Karaman takıma 2 gün izin verdi. Takımımız dün Şanlıurfa’da toplanarak lig hazırlıklarını sürdürdü.  Bu arada tabiî ki eksik mevkilere transfer çalışmaları da yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz tarafından devam etmektedir. İnşallah lig başlayana kadar eksik bölgelere takviyelerimizi de yaparak hazır bir takım haline geleceğiz” dedi.

 

Yönetim özverili çalışıyor

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun da özverili çalıştığını vurgulayan Göçmez, “Göreve gelen yeni yönetim kurulumuz gecesini gündüzüne katarak takımın başarılı olması için çalışıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden buyana aralıksız çalışan yönetim kurulumuza da başta Onursal başkanımız Bakan Faruk Çelik’e Fahri başkanımız Mehmet Ekinci’ye Kulüp başkanımız İsmail Bağıban ve tüm yönetim kurulumuza da teşekkür Şanlıurfaspor camiası olarak teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu çalışmaların karşılığını sezon sonunda alırız. Vefakar yönetim kurulumuza da tüm Şanlıurfalıların desteğini bekliyoruz. Bu takımın bütün Şanlıurfa’nın takımı olduğunu lütfen unutmasınlar” diye konuştu.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.