ÜROJİNEKOLOJİ CERRAHİ WORKSHOP’U

ÜROJİNEKOLOJİ CERRAHİ WORKSHOP’U
Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kadın Doğum Kiniği, Türkiye Ürojinekoloji Derneği ve Diyarbakır Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi işbirliği ile Ürojinekoloji Cerrahi Workshopu düzenlendi.

Ürojinekoloji konusunda söz sahibi bir çok bilim adamı Ülkemizin değişik üniversitelerinden konuşmacının katıldığı bilimsel programa Türkiye’nin her yerinden çok sayıda uzman katılımcı olarak bulundu.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kadın Doğum Kiniği öğretim üyesi Prof. Dr. Talip Gül nezdinde gerçekleşen workshopta bölgemizde çok sık görülen Ürojinekolojik hastalıklar hakkında son araştırmalar tartışıldı ve deneyimler paylaşıldı. İki gün süren bu bilimsel programın ilk gününde teorik sunumlar yapıldı, ikinci gün ise Ürojinekoloji de son teknik operasyonlar yapıldı ve tüm katılımcılar bu operasyonları canlı olarak izleme fırsatını buldu.

Kadın Doğum Kliniği 2015 yılında, ikisi Uluslararası olmak üzere bu toplantı ile dördüncü bilimsel toplantı gerçekleştirdi. Klinik, 2015 yılı içerisinde toplam 8 bilimsel toplantı programladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.