Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlıyor

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlatıyor. 29 iş günü sürecek eğitimden yararlanmak isteyen girişimciler için son başvuru tarih

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yerel Ekonomiyi Güçlendirme Dairesi Başkanlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için protokol imzalandı. Protokolle 18-40 yaş arası 120 girişimciye 24 Mayıs-1 Temmuz 2016 tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek.

‘Başarılı işletmelerin kurulmasını hedefliyoruz'

Çalışma hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yerel Ekonomiyi Güçlendirme Dairesi Başkanlığı Proje Uzmanı Şenay Bayram, KOSGEB ile16 Mayıs’ta imzalanan protokolle yeni girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını hedeflediklerini belirterek, “Yatırım fikirleri ile gelen girişimcilere danışmanlık hizmeti verilecek ve proje hazırlamalarına dönük destek sunulacaktır.” dedi.

‘Yeni iş fikri olan herkes başvurabilir’

Otuza kişilik gruplarla dönüşümlü olarak Büyükşehir Belediyesi Burhan Karadeniz Cep Sineması’nda verilecek eğitimlerin ardından katılımcılara sertifika verileceğini kaydeden Bayram, “Yeni iş fikri olan veya yeni bir işyeri açmak isteyen herkes eğitimden faydalanmak için başvurabilir.” diye konuştu.

Haber:Dilek Sezer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.