VALİ GÜZELOĞLU OYUNU KULLANDI

VALİ GÜZELOĞLU OYUNU KULLANDI
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu oyunu Yenişehir Ali Emiri Ortaokulunda kullandı.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyunu Yenişehir Ali Emiri Ortaokulunda kullanan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, oy kullanma işleminden sonra basına yaptığı açıklamada "3 bin 304 sandığımızda 1 milyon 23 bin 891 seçmenimiz bugün Diyarbakır'da oy kullanacak. Vatandaşımızın özgürce ve hür iradesinin kardeşçe sandığa yansıması için bütün alanlarda, güvenlik tedbirleri başta olmak üzere, tedbirler planlandı. Demokrasi şöleni olan seçimlerin, vatandaşımızın hür iradesinin sandığa yansıyacağı seçimin, ilimiz ülkemiz ve insanlık için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyunu Yenişehir Ali Emiri Ortaokulunda kullandı.

Oy kullanma işleminden sonra kısa bir açıklama yapan Vali Güzeloğlu; “Bugün Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri, ülkemizin genelinde olduğu gibi Diyarbakır'ımızda da huzur ve güven içerisinde devam ediyor. Sabah saat 8.00'de başlayan oy kullanma işlemi il genelinde sorunsuz devam ediyor. 3 bin 304 sandığımızda 1 milyon 23 bin 891 seçmenimiz bugün Diyarbakır'da oy kullanacak. Vatandaşımızın özgürce ve hür iradesinin kardeşçe sandığa yansıması için bütün alanlarda, güvenlik tedbirleri başta olmak üzere, tedbirler planlandı. Demokrasi şöleni olan seçimlerin, vatandaşımızın hür iradesinin sandığa yansıyacağı seçimin, ilimiz ülkemiz ve insanlık için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.