Vali Güzeloğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Vali Güzeloğlu’ndan 10 Kasım mesajı
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün 80’inci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı 10 Kasım mesajında, Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme kararlılığına vurgu yaptı.

Tigris Haber- Vali Güzeloğlu, 10 Kasım mesajında, “Bizlere emanet edilen Cumhuriyetin en büyük kazanımı; etnik kökeni ve yaşam şekli ne olursa olsun milletimizin bütün fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmek olmuştur. Cumhuriyetin fertleri olarak bizlere düşen görev ise uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş ve güçlü yarınlara taşımaktır.” İfadelerini kullandı. 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Atatürk’ün 80’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Güzeloğlu, 10 Kasım mesajında, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve mimarı, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80’inci yıldönümünde minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.”dedi.

‘Büyük önder Atatürk’ü, rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum’

Vali Güzeloğlu,10 Kasım vesilesiyle yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 Kasım, aziz milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür. Bizlere emanet edilen Cumhuriyetin en büyük kazanımı; etnik kökeni ve yaşam şekli ne olursa olsun milletimizin bütün fertlerini vatandaşlık temelinde birleştirmek olmuştur. Cumhuriyetin fertleri olarak bizlere düşen görev ise uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş ve güçlü yarınlara taşımaktır.  Bizler Cumhuriyet ve demokrasimize gereken önemi vererek, Milletimizin tarihi yükselişine katkı sunduğumuz gibi, şahitlik de edeceğiz. O’nun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak ülkemizi muasır bir medeniyet seviyesine ulaştırmak bizlerin görevi ve ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük önder Atatürk’ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.” (Haber Merkezi)

 

                                                                                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.