VALİ KOÇAK’TAN DARGEÇİT’E ZİYARET

VALİ KOÇAK’TAN DARGEÇİT’E ZİYARET
Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Dargeçit ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve beraberindeki heyet ile birlikte Dargeçit ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Dargeçit esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen Vali Koçak çocuklarla yakından ilgilendi. Esnaf ziyaretinin ardından Dargeçit Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Koçak’ı Kaymakam Vekili Erol Korkmaz ile kurum ve kuruluşların yöneticileri karşıladı.

İlçenin sorunları ile ilgili birifing alan Koçak, Dargeçit Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret ederek, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Caner ile bir süre görüştü. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polis memurları ile bir araya gelen Koçak, daha sonra bir aileye misafir oldu.

Vatandaşların refahı, huzur ve güvenliği için el birliği içinde gayret ve çaba sarf edeceklerini belirten Vali Koçak, “İlçelerimizin sorunlarını ve sıkıntıları yerinde görmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. Bugün Dargeçit ilçemize yaptığımız ziyarette vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde görme imkânımız oldu. Vatandaşlarımızın ziyaretten duyduğu memnuniyet bizleri mutlu etmiştir. İlçe ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.