Vali Taşyapan Erciş’te

Vali Taşyapan Erciş’te
Van Valisi İbrahim Taşyapan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Erciş Gençlik Merkezini ziyaret etti.

 

Vali Taşyapan, ziyaret sırasında Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’tan yeni yapılan Erciş Gençlik Merkezi binası ve burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erciş Gençlik Merkezi Müzik Kulübünde keman eğitimi alan öğrencilerle ahşap boyama atölyesi kursiyerlerini ziyaret eden Vali Taşyapan, merkezden yararlanan gençlerle bir süre sohbet etti.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Vali Taşyapan, merkezden faydalanmaları ve burada düzenlenen etkinliklere katılmalarını isteyerek, “Sadece boş zamanlarınızı değerlendirmek, zaman geçirmek için değil, mutlaka kendinizi geliştirmeyle ilgili olarak gençlik merkezlerinde çalışma yapmalısınız. İl merkezimizde ve birçok ilçemizde gençlik merkezleri bulunmaktadır. Buralarda farklı branşlarda kurslar ve sizlerin her anlamda faydalanacağı aktiviteler bulunmaktadır. Bunlardan mutlaka istifade edin” diye konuştu. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.