Vali Ve Belediyeden Destek İstendi Ancak..

Vali Ve Belediyeden Destek İstendi Ancak..
Amedspor’un son dönemlerde sürekli olarak maddi krizler ve yardım çağrılarıyla gündeme gelmesi spor kamuoyunu derinden üzüyor.

“Yönetim ya çözüm bulmalı ya da çözüm olacakların önünü açmalıdır” diyen spor adamları,bu tablonun böyle devam edemeyeceğine dikkat çekerek milyonlarca seveni bulunan bir kulübün bu halde olmasının rahatsızlık verici olduğunu dile getiriyor.

Spor Kamuoyunu Bezdiren Krizler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olan Amedspor ismini aldıktan sonra bölgede büyük umut haline gelen,yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca seveni oluşan,iki yıl öncesine kadar kupada ve ligde aldığı başarılı sonuçlarla göz kamaştıran Amedspor şimdi o havadan bir hayli uzak. Son iki yılda başarıdan çok maddi krizlerle gündeme gelen,geçen sezon son anda ligde kalan Amedspor’da bu sezonun başında da değişen bir şey yok,aksine durum daha vahim. Geçen yıllara ait ödemeleri yapamayan ve başta transfer olmak üzere bu yılki giderler için de kaynak bulamayan kulübün sezonu nasıl atlatacağı bilinmiyor.

 

 

Kaynak için çalışmalarını yürüten yönetim şu ana  kadar çözüm üretemezken,son olarak Vali Hasan Basri  Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediyesi  ziyaret edilerek destek istendi. Maçların yeni stadyumda oynanması için destek olacaklarını ifade eden Vali Güzeloğlu,maddi destek vermelerinin söz konusu olamayacağını dile getirerek beklentilerin önünü kapattı. Büyükşehir Belediyesi’nin de, “biz zaten tesis,araç ve personel desteği sağlıyoruz” diyerek nakdi maddi destek veremeyeceğini yönetime ilettiği ifade edildi. Başkan Edemen, diğer kulüplerin belediyelerden aldığı desteği örnek göstererek belediyeden sponsorluk desteği talep etmişti.

 

Vali’den  “Diyarbakırspor Çatısı Altında Birleşin”  Çağrısı

Vali Güzeloğlu,önceki gün farklı bir çıkış yaparak sadece Amedspor’a kaynak ve maddi destek sağlayamayacaklarını,çünkü şehirde Diyarbekirspor’un da olduğunu ifade etmiş ve kent için çözüm olarak iki kulübün Diyarbakırspor ismi,çatısı altında birleşmesini önerdi. Vali Güzeloğlu,bunun sağlanması halinde büyük bir güç birliği oluşacağını ve  Diyarbakır’ın futbolda en kısa zamanda Süper Lig’e kadar yükseleceğini dile getirdi. Vali Güzeloğlu’nun bu konuda bazı çalışmalar da yaptığını belirtiliyor.

“Bu Tablo Amedspor İçin Rencide Edici”

Spor kamuoyu ise Amedspor’un sürekli olarak maddi krizlerle ve yardım çağrılarıyla gündeme gelmesinden rahatsız.Bu tablonun,milyonlarca seveni olan bir kulübe yakışmadığını belirten spor adamları,kulüp yönetiminin tavrına tepkili.Sürekli olarak başkalarından ve bir yerlerden yardım talep ederek kulüp yönetilemeyeceğini ifade eden spor adamları, “Yönetim ya çözüm bulmalı ya da çözüm olacakların önünü açmalıdır” diyerek yönetime mesaj gönderiyor.Spor adamları,maddi krizin sürekli olarak dile getirilmesinin de  milyonlarca seveni bulunan bir kulüp için rencide edici olduğu bularak kulübün içinde bulunduğu durumu eleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum