Vali ve Diyarbakır Emniyet Müdürü, Kışanak’ı, ziyaret etti.

Vali ve Diyarbakır Emniyet Müdürü, Kışanak’ı, ziyaret etti.
Vali Mustafa Cahit Kıraç ve Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü'nün tebriklerini kabul eden Kışanak, önemli bir kentte, önemli işlerin sorumluluğunu üstlenmiş insanlar olarak kentin çıkarları doğrultusunda birlikte çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Gencer ARPACI

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından görevlerine başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’yı makamında ziyaret etti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyarete gelen, vali ve emniyet müdürü, Kışanak ve Anlı tarafından kapıda karşıladı.

 Önemli bir kentte ve önemli işlerin sorumluluğunu üstlenmiş insanlar olarak hem görevlerini yapacaklarını, hem de kentin çıkarları doğrultusunda birlikte çalışma yürüteceklerini kaydeden Kışanak, “Hizmet konusunda sizlerin bize destek vereceğinize inanıyorum. Diyarbakır son derece potansiyeli yüksek olan bir kent, eğer bizler gerekli hizmetleri yapabilirsek, Diyarbakır şaha kalkabilecek bir kent” diye konuştu.

Vali Kıraç ise, hem belediye meclisine üyelerini hem de başkanları  tebrik ettiğini belirterek, Diyarbakır’ın bölgenin dinamik yapısı olduğunu kaydederek, “Bu şehrin doğal mirasını koruyarak bizden sonra gelen nesillere bırakmak için, Büyükşehir ile birlikte hareket etmek zorundayız. Seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Görüşmenin ardından Eş başkanlar Vali Kıraç'a üzerinde Diyarbakır’ın surları, Ongözlü köprü, Dicle Nehri ve diğer tarihi mekânların işlendiği bir çini hediye etti. Yapılan kısa konuşmaların ardından görüşme basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.