VALİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

VALİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 33 bin kişilik stadyumu Diyarbakır’a kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a,alt liglerin maçlarını yayınlayan TRT Kürdi’ye ve muhteşem bir atmosfere imza atan Diyarbakır halkına teşekkür etti.

 

“Diyarbakır, Futbol Ve Centilmenlik Kentidir”

Maçın ardında TRT Kürdi’ye açıklamalarda bulunan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,kent olarak tarihi bir gece yaşadıklarını söyledi. Diyarbakır’a yakışan bir stadyum inşa edildiğini belirten Güzeloğlu,”Bu muhteşem eseri Diyarbakır’ımıza kazandıran cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu eser kentimizin sporda yeni vizyonu olacak ve inşallah yeniden şahlanışına sebep olacak. Bugün bir kez daha tanık olduk ki bu kent başarılara,mutluluğa hasret ve bunu çok istiyor. Tribünlerde muhteşem atmosfer vardı. Diyarbakır, futbol ve centilmenlik kenti olduğunu gösterdi. Takımlarını centilmence destekleyen taraftarlara,sporseverlere teşekkür ediyoruz.

 

“TRT Kürdi,Önemli Bir Hizmet Sunuyor”

 Diyarbekirspor’umuz taraftarla bütünleşerek çok güzel bir sonuca imza attı. Teknik heyet, futbolcular ve yönetimi tebrik ediyoruz. İnanıyorum ki takımımız final maçını da kazanarak 2.Lig’e yükselecek, bu kent bu statta büyük başarılar yaşayacak.

TRT Kürdi’nin maçları yayınlaması, yayınlar yapması şüphesiz bölge adına bir kazanç ve önemli bir hizmettir. Bu hizmeti değerli görüyoruz,bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.