Valilik el koydu

Valilik el koydu
Gazetemizin önceki gün, ''Tanıtım mı? Rant mı?'' Başlığı ile verdiği haber üzerine Diyarbakır Valiliği harekete geçti.

Ali Abbas YILMAZ

Diyarbakır'da yaklaşık 1.5 ay önce kurulan ve kentin değişik semtlerinde 10 günlük sürelerle hizmet sunan yöresel pazarlar kaldırılıyor. Gazetemizin konuyu dile getiren haberi üzerine Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, esnafın talebine duyarsız kalmadı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu'nu ziyaret    etti.

Ziyaret sırasında başkan Ebedinoğlu, yaklaşık iki aydır kentin muhtelif semtlerinde 81 ilin yöresel ürünlerinin tanıtımı adı altında parklarda açılan  ve ranta dönüşen çadırların kaldırılması  için Vali Güzeloglu'nun duruma el atmasını istedi.

 

 

Esnafin talebine duyarsız kalmayan Vali Güzeloğlu, Kayapınar belediye başkan vekiline  talimat vererek çadırların kaldırılmasını istedi.çadırların kısa sürede kaldırılacağı öğrenildi.

 Konuyla ilgili açıklama yapan DESOB Başkanı Ebedinoğlu, ''bu konuda mağdur olan esnafımız adına sayın valimize teşekkürlerimizi sunarız. Valimiz ilgili başkanlara talimat verdi, bu tür organizasyonların birdaha olamaması için izne bağladı. Ayrıca konuyu dile getirip gündem yaratan Tigris Haber gazetesine teşekkür ederim'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.