Van Hair Akademi tarafından ildeki bayan kuaförlere ‘topuz’ eğitimi veriliyor.

Van Hair Akademi tarafından ildeki bayan kuaförlere ‘topuz’ eğitimi veriliyor.
Pembe Dünyalar Bayan Kuaförü Salonu’nda verilen eğitime bayan kuaförler yoğun ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Van Hair Akademi kurucusu Faruk Ergin, ilde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sanatımızı ön planda tutarak bayan kuaförlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak, hep aynı yapılan modeller ve saç kesimlerinden uzaklaşıp yeni modeller ve yeni saç kesimleri hakkında kendilerine bilgi sunmak amacıyla böyle bir eğitimi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Her salı günü verilecek eğitimlerin sürekli olacağını ifade eden Ergin, “Kendini eksik hisseden, bir şeyler öğrenmek isteyen tüm arkadaşlarımızı eğitimlerimize bekliyoruz. ‘Topuz’ olmak üzere farklı saç kesimleri ve yeni modeller hakkında da uygulamalı eğitimler veriyoruz. Van Hair Akademisi olarak biz her zaman onların yanındayız. Birlikte çalışarak inşallah güzel işler başaracağız. Ben bu konuda bizden desteklerini esirgemen Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Eğitimlere gelerek bilgisine bilgi katmak istediğini vurgulayan bayan kuaförü Gülsüm Çakır ise, “Bir insan ne kadar iyi işletmeci olursa olsun, ne kadar çalışırsa çalışsın mutlaka eksikleri vardır. Burada öğrendiğimiz en pratik bilgi bile bizim için çok değişik şeylere sebep olabiliyor. Biz burada kendimizi geliştirmek amaçlı varız. İnşallah ilimiz için değerli bir iş olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.