Van’da sahil temizliği

Van’da sahil temizliği
Van’ın Edremit Belediyesi, Van Gölü sahil şeridinde bulunan mesire ve plaj alanları başta olmak üzere tüm bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Van Gölü’nün sahil şeridinde temizlik çalışması başlattı. Van Gölü sahil şeridinde bulunan mesire ve plaj alanları başta olmak üzere tüm bölgede düzenli olarak yürüttüğü temizlik çalışmaları kapsamında hafta sonları on binlerce kişinin akın ettiği alanları daha temiz hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, Van Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Eminpaşa Mahallesi’nde de çalışma yaptı. Ekipler mahalledeki sahil şeridinde çöp topladı.

  Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden Suna Kara; çevreye, göle ve yaşam alanlarına karşı daha duyarlı olunması gerektiğini, bilinçsizce etrafa saçılan çöplerin insana ve doğaya zarar verdiğini belirtti. Kara, “Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün rutin olarak yaptığı temizlik çalışmaları devam etmektedir. Uzun zamandır gerçekleştirdiğimiz sahil temizliğine bugün itibariyle Eminpaşa Mahallesi’nde devam ediyoruz. Bizim sınırlarımız içerisinde bulunan sahil şeridi temizlenecek, bu çalışmalar her gün denetlenecek, bu çalışmaları daha yaşanılabilir bir çevre için yapmaya devam edeceğiz. Temiz bir çevre bilincini uyandırmaya çalışacağız. Umarız yerini bulur ve daha temiz bir çevrede yaşamanın duyarlılığını benimseriz” dedi.(İha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.