Vangölü’nde plaj futbolu heyecanı başladı

Vangölü’nde  plaj futbolu heyecanı başladı
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Adilcevaz Belediyesi işbirliği ile organize edilen plaj futbolu heyecanı başladı.

BİTLİS - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Adilcevaz Belediyesi işbirliği ile organize edilen plaj futbolu heyecanı başladı. 
Erciş Belediye Spor ile Malazgirt Spor'un karşılaşmasıyla başlayan TFF Plaj Futbol Ligi Adilcevaz etabında şampiyon olacak olan takım Alanya'da yapılacak Türkiye Süper Finalleri'ne katılacak.
Plaj futbolunun açılış törenine Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, Adilcevaz Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater ve çok sayıda sporsever katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy plaj futbolu Adilcevaz etabının barışa, kardeşliğe ve dostluğa katkı sunacağına inandığını ifade ederek, “Hayatımızda iki şey siyasetten uzak ve evrenseldir. Bunlar spor ve müziktir. Spor ve müzik barışa, kardeşliğe ve dostluğa katkı sunmaktadır. Bugün 6’ncısını gerçekleştirdiğimiz plaj futbol ligi ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ise, iyi olan takımın kazanmasını temenni ederek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Turnuvanın ilk maçı Erciş Belediye Spor ile Malazgirt Spor takımları arasında oynandı. Açılış maçında Erciş Belediye Spor, Malazgirt Spor takımını 7-2 mağlup ederken, turnuvanın ikinci maçında Güroymak Spor takımı Muş Gençlik Spor’u 7-5 mağlup etti.
Turnuvanın üçüncü karşılaşmasında Adilcevaz Spor, Bitlis Gençlik Spor’u 5-4 mağlup ederken, Adilcevaz Belediye Spor takımı ise günün son karşılaşmasında Muradiye Spor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.