Van’ın demir yumrukları döndü

Van’ın demir yumrukları döndü
Türkiye Boks Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Vanlı boksörler madalyalarla döndüler.

VAN - Türkiye Boks Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na Van adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı katıldı. Vanlı boksörler Ümit Zengin, Remzi Uyar ve Bulut Haykır, zorlu rakiplerini eleyerek bronz madalya alarak üçüncü oldular. Müsabaka sırasında Vanlı boksör Ümit Zengin ise, şanssız bir an yaşadı. 52 kiloda yarı final müsabakasında rakibinin önünde olmasına rağmen kaşına aldığı darbe sonucu sağlık görevlileri tarafından müsabaka bitirildi. Rakibini yenmek üzere olan Ümit Zengin, bu karara itiraz etti. Ancak sonuç değişmedi ve kaşı açıldığı için müsabakaya devam ettirilmeden mağlup sayıldı. Böylece Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı, katılmış oldukları Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Türkiye üçüncülüğü alarak bronz madalyayı Van’a kazandırmış oldu.
Karabük’te düzenlenen şampiyonayı değerlendiren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Ayhan Öz, bu yıl içerisinde toplamda katıldıkları müsabakalarda bir çok altın, gümüş ve bronz madalya almanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.