VASİAD Başkanı böyle buyurdu;

VASİAD Başkanı böyle buyurdu;
‘BDP'ye gidecek bir oya bile tahammülümüz yok!

VAN - Van Aktif ve Sanayici İşadamları Derneği (VASİAD) Başkanı Ali Çiçeksay'ın, BDP'ye gidecek bir oya bile tahammüllerinin olmadığını söyleyerek, AKP'nin kazanması için Saadet Partisi'nin seçimlere girmemesi yönünde çabaladıklarını söyledi.
 

AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, kentte bazı kurumları ziyaret ederek destek arıyor. Son olarak Van Aktif ve Sanayici İşadamları Derneği (VASİAD) ziyaretinde konuşan Gülaçar, 5 yılda belediyenin hiçbir şey yapmadığını, seçimlere 3 ay kala çalışmalara başladığını ve altyapısı yapılmadan asfalt döktüğünü iddia etti. Gülaçar, "Eğer biz hizmetlerimizi, mesajlarımızı insanlarımıza doğru verirsek bunun karşılığını alacağız. Bu yüzden inançlı kadroların, imanlı kadroların bu işi götürmesi gerekir. 2014 seçimleri ilimizin kalkınması için önemli bir yer tutmaktadır. İlimizin ekonomisinin iyi olması ile birlikte Van bir Kayseri, bir Bursa olmayı hak ediyor. Onun için seçimler ilimizin ekonomisi açısından da önemli. Bu yüzden seçimleri kazanarak iktidarımızın imkanlarıyla da bu kenti yeniden inşa etmeliyiz. Bu bir Ak Parti veya Osman Hoca meselesinden çok çocuklarımızın geleceği meselesidir. Bu bir dava meselesidir" ifadelerini kullandı.

Gülaçar, konuşmasının sonunda ise, Van Belediyesi tarafından yapılan, bölgenin en büyük kültür merkezi olan ve şu ana kadar binlerce öğrencinin sanatsal eğitimler gördüğü Nuda Kültür Merkezi ile ilgili de ithamlarda bulundu. Kültür Merkezi'nde çocukların geleceklerinin heba edildiğini ileri süren Gülaçar, "Oradaki çocuklar bizim çocuklarımız ama gelecekleri heba ediliyor. Bu seçimler 1 milyon 50 bin nüfuslu şehrimizin geleceği için önem arz ediyor. Van bir Yüksekova, bir Hakkari'ye dönüştürülmek isteniyor. Buna dur diyecek olan da çocuklarının geleceğini düşünen halkımızdır" dedi.

VASİAD Başkanı: BDP'ye bir oy gitmesine bile tahammülümüz yok

Daha sonra konuşan VASİAD Başkanı Ali Çiçeksay ise aynı renklerin tonları olduklarını ifade ederek, BDP'ye giden bir oya bile tahammüllerinin olmadığını söyledi. Bunun sadece Van'ı ilgilendirmediğini, bölgenin ve Türkiye'nin huzuru için önemli olduğunu savunan Çiçeksay, "Bu seçimlerin kazanılması barış sürecine de büyük katkı sunacaktır. O yüzden oyların kaybedilmesini istemiyoruz. Bu yüzden Saadet Partisi'nin seçimlere girmesine anlam veremiyorum. Fethullah Erbaş bizi ziyaret ettiğinde bunu kendisine de ilettim. Onlara verilen oyların başkalarına gideceğini söyledim. Onların aday göstermemeleri kentimizin geleceği açısından büyük önem arz etmektedir" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.