Ve Perde Açılıyor…

Ve Perde Açılıyor…
2.Lig ve 3.Lig’de 2016-2017 sezonu bugün oynanacak maçlarla start alacak.

 

 

Diyarbekirspor-Tarsus maçı  S.Tepe’de 16.00’da başlarken,Amedspor ise 19.00’da Erzurumspor’a konuk olacak.

 

TFF 1.Lig Hedefi İle Yola Çıkış

2.Lig ve 3.Lig’de yeni sezon bugün oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor’un hedefi şampiyon olup 2.Lig’e çıkmak. Geçen sezonki kadrosundan 12 futbolcu ile yeniden anlaşıp dış transferde 8 futbolcuyu renklerine bağlayan Amedspor,geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Sertaç Küçükbayrak,Harun Kılıç,Faruk Türk ve Mesut Önal’dan oluşan yerli teknik heyetle hedefe ulaşmaya çalışacak.

 

Hedef Erzurum’dan 3 Puanla Dönmek

Ligdeki ilk sınavını kendisi gibi sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı verecek olan Amedspor,zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek lige iyi başlamak istiyor. Dün karayolu ile Erzurum’a giden Amedspor’da 6 maç cezası olan Abdullah Çetin kadroda yer almadı.

Kazım Karabekir Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Maçı Kardelen Tv naklen ekranlara getirecek.

 

Diyarbekirspor’da Parola Şampiyonluk

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor,son 3 sezonda 2 final ve 1 yarı final oynayarak kaçırdığı şampiyonluğa bu kez ulaşmak istiyor. Geçen sezon Etimesgut Belediyespor’u 2.Lig’e çıkaran teknik direktör Taner Taşkın’la sezona hazırlanan Yeşil-Kırmızılı takım,iç transferde 12 futbolcu ile anlaşarak kadro istikrarını korurken,dış transferde 14 ismi renklerine bağladı. Şampiyonluk için iddialı olan bir çok takımın yer aldığı grupta bulunan Diyarbekirspor hedefe ulaşacağına inanıyor.

 

Belediyeden Ücretsiz Otobüs

Atatürk Stadı’nın yıkım kararı nedeniyle bu sezon maçlarını Seyrantepe’de yapacak olan Diyarbekirspor,ilk sınavını 2.Lig’den düşen Tarsus İdman Yurdu’na karşı verecek. Seyrantepe’de saat 16.00’da başlayacak maçın hakemi Ankara’dan Gürel Uzuner. Büyükşehir Belediyesi taraftarların gidiş ve gelişi için 3 ücretsiz otobüs tahsis etti. 3 özel halk otobüsü ise 1 TL karşılığında taraftarları taşıyacak.

 

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.