VİDEO- AK Parti adayı Cumali Atilla: HDP'nin 12 yılda yaptıklarını biz 2 yılda yaptık

VİDEO- AK Parti adayı Cumali Atilla: HDP'nin 12 yılda yaptıklarını biz 2 yılda yaptık
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Diyarbakırlı Gazeteciler ile biraraya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve AK Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Atilla 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Diyarbakırlı Gazeteciler ile biraraya geldi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın ile bir araya gelen Atilla burada çalışmaları ve seçim süreci hakkında da bilgi verdi. 

Diyarbakır'da 2 yıllık süre içerisinde huzur ve güven ortamının hakim olduğunu belirten Atilla, " Huzur ve güvene çok önem veriyoruz. Eğer huzur ve güven yoksa yaptıklarımızın da çok bir önemi olmaz." dedi.

Atilla 2 yıllık süre içerisinde dışarıdan hiçbir destek almadıklarını ifade ederek, "Şunu itiraf edeyim  Diyarbakır'ın merkezi başta olmak üzere köy ve ilçelerde belediye hizmetleri için belediyeye gelen kaynaklar dışında tek bir kuruş almadan Diyarbakırlılar'a hizmet ettik. Bunun dışında tek bir kuruş dışarıdan destek almadık. Biz bu belediyeyi devralırken 541 trilyon belediyenin borcu vardı. Biz bu vadeli borçlardan her ay vaddesi gelen 75 trilyon borcu da ödemişiz. 

Biz de son iki yılda ne kadar iş yapmışız diye bir hesap çıkardık. 2017 yılında önceki yönetimlerin 6 yılda yapmış oldukları işi biz bir yılda yapmışız. Bu geçtiğimiz yıl da yine yaklaşık 6 yıllık bir hizmet yapmışız. Yaptığımız işler önceki döneme göre çok daha kaliteli bunu vatandaşlar söylüyor. 2 yılda onbeş yermi yıllık bir iş yaptık.  

İlk geldiğimizin 6. ayında belediye hizmetlerinden memnun musunuz diye bir anket çalşması yapılmıştı Yüzde 41.6'ydı. Bir yıl geçtikten sonra bu yüzde 60'lara kadar çıktı. En son genel merkezin yaptığı ankete ise yüzde 78 olarak çıktı. 

Vatandaşın yüzde 78'i bizim büyükşehir hizmetlerinden memnun olduğunu belirtiyor. Bu hizmetlerimiz bu memnun olmayan kesime de sorulduğunda ideolojik cevap verdiklerini biz biliyoruz. Zaman zaman sosyal medyada bana da geliyor diyor ki sen benim kapımın önüne asfalt değil altınla da kaplasan ben sana oy vermeyeceğim." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.