VİDEO - Amedspor Teknik Direktörü Bakkal’dan iddialı sözler; “Şampiyonluğun en büyük adayıyız”

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Tigris haber’e konuştu, şampiyonluğun en büyük adayının Amedspor olduğunu söyledi.

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, lig sonuna kadar olan hedeflerini, takımın mevcut durumunu Tigris haber’e değerlendirdi. Bakkal, transferi kapattıklarını, renklerine yeni kattıkları genç oyuncu Yakal’ın da katılımıyla forveti güçlendirdiklerini, bu futbolcunun Amedspor’un geleceği için faydalı olacağına değindi.

a1.jpg

Devre arasında aldıkları Çekdar ve Çapar’ın gösterdiği performanstan memnun olduklarını anlatan Mesut Bakkal, talihsiz Aksaray maçı kaybından sonra oynadıkları İskenderun maçında takımın başarılı bir performans sergilediğini belirterek, “ Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Uşakspor maçı çok önemli. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Buda yetmiyor, Kastamonu ve Iğdır’ın alacağı sonuçlar da takip edeceğiz. Ancak, her şeye rağmen, asıl olan bizim kazanmamız. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz, rakiplerin kaybı yâda beraberliği de elbette ki işimize yarayacak” dedi.

‘’Kazanılan ivmeyi Uşak’ta devam ettireceğiz’’

Oyuncuların sakatlık ve ceza durumlarının olmadığını ifade eden Bakkal, “İyi bir durum var. Sakatımız yok. Cezalı sporcumuzun cezası da bitti. Onun yerine aldığımız oyuncu Berkay’ın iyi oynaması. Uzun bir aradan sonra araya dönüp de iyi bir maç çıkarması bizim için sevindirici. Güzel bir takım olduk. Transferde önemli iş yapan yönetime teşekkür ediyorum. Yani kısa sürede çok önemli işler yaptılar, inanmışlık var. Bu da bizi hep iyi şeyler yapmaya itiyor. Kazandığımız bir oyun formatı var. Bu formatı devam ettirmek istiyoruz. Takımın iyi oyunu bizi skorlara taşıyacaktır. Kazandığımız ivmeyi Uşak maçıyla devam ettireceğiz. Diğer taraftan da artık rakiplerin durumuna göre de önümüzdeki haftalarda inşallah artan bir performansla başarımıza devam ederiz” dedi.

a2.jpg

‘’Taraftarlarımızın desteği oyuncular için itici güç’’

Taraftarın takım için olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Bakkal, ’’Taraftarlarımızın bize inanılmaz desteği var. Taraftarımızın desteği, oyuncuyu motive ediyor. Maçı kazanmada daha iştahlı oynamamızda çok büyük etken. Taraftarlara da büyük coşkuyla hiçbir maçı ayırmadan destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten taraftardan çok memnunum. Hem deplasmanda olsun içeride olsun bizi iyi yapmaya iten bir etkendir. Onun için de destekleri var zaten. Biliyorum inanılmaz bir destekleri var, hazırlanıyorlar daha da fazla coşku, hep beraber kazanalım diyoruz’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.