VİDEO - Amedspor’un teknik patronu Bakkal temkinli konuştu; ‘Ayağımızı sağlam basacağız ki kaymasın’

BAY geçirdiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen, Amedspor, 2 Mart tarihinde kendi sahasında oynayacağı Karaman maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Özel Haber-Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, lig için yaptığı genel değerlendirmede temkinli konuştu, “Ayağımızı toprağa sağlam basacağız ki kaymasın” dedi.

amedspor-teknik-direktoru-ayagimiz-1.jpg

Şeyhmus Özer tesislerindeki sahanın bakıma alınması nedeniyle Seyrantepe Şilbe Sahasında Karaman maçı hazırlıklarını yapan Amedspor, 10 gün boyunca bu sahada çalışacak. Şılbe sahasının zeminin kaliteli olduğunu, hazırlıklarını bu nedenle bu sahada yaptıklarını söyleyen Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son hafta yakaladıkları avantajı kaçırmak istemediklerini, o nedenle hem Karaman maçına hem de sonraki maçlara çok iyi hazırlık yapmak zorunda olduklarını ifade etti.

amedspor-teknik-direktoru-ayagimiz-y-2.jpg

Mesut Bakkal, takımın motivasyonunun en üst seviyede olduğunu, bu durumun sadece takımla sınırlı olmadığını, yönetimiyle, basınıyla, halkıyla, esnafıyla, ve muhteşem taraftarlarıyla birlikte güçlü bir Amedspor yaratıldığını sözlerine ekledi.

“Avantajı sürdürmek hedefindeyiz”

Amedspor’un başarılı teknik adamı Mesut Bakkal, idman öncesi yaptığı açıklamada, Yakaladıkları avantajı sürdürmek istediklerini belirterek, “Takım ve ekip olarak, kaybetmemek adına sürdürmek istiyoruz. Onun için çok fazla abartmadan, çok fazla ertelemeden oyuncularla ben devam etmek istiyoruz. Bunun bir tek yolu var. İzin yapmadan çalışmalara başladık. Çalışmanın bizi bir yere getireceğini inanıyoruz. İyi çalışan bir takımım var. Korkum yok. Şöyle ki; İyi oynayan bir takımım ve kaliteli bir kadrom var. Çok büyük destek veren bir camia var. Gecesini gündüzüne katan bir yönetim var. Basın inanılmaz bir derecede bize destek veriyor. İnşallah istemiş olduğumuz, Diyarbakır camiasının, Amed camiasının istediği sonuca hep beraber ulaşırız.”

amedspor-teknik-direktoru-1.jpg

“Lider olmanın sevincini yaşıyoruz”

Bakkal, Lider olmanın sevincini hep birlikte yaşadıklarına değinerek, şöyle dedi:

amedspor-teknik-direktoru-2.jpg

“Hem AMED taraftarı olarak, hem de futbolcu olarak bunu yaşıyoruz. Derince maçından iki gün sonra burada buluştuk. Anıların olduğu bir stadyumumuzda çalışma imkânı verdiler. Bugünden itibaren 10 günü burada geçireceğiz. Sahamızı bakıma aldık. Çalışma sebebimiz buranın zemininin güzel olmasından dolayıdır. Takımda genel durum iyi. Oyuncuların eksiksiz çalışması lazım. Geldiğimden bu yana 7 maçta 17 puan alan bir takım var. Bir hafta sonra lig liderliğini yakaladık. Bunun çok zor yakalandığını biliyoruz. Ama takım olarak hep söylediğimiz bir şey var. Oyun anlamında büyük bir ilerleme kaydeden Amedspor var. Zaten bu oyunu oynadığınız zaman sonucu zaten yakalayacaksınız. Onun için de artık sayılı maçlar kaldı. Başaracağımıza inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum