VİDEO - DEM Partililer Diyarbakır Büyükşehir’de buluştu

VİDEO - DEM Partililer Diyarbakır Büyükşehir’de buluştu
 Özel Haber
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Diyarbakır Büyükşehir belediyesini ziyaret ederek eşbaşkanlarla bir araya geldi.

TİGRİS HABER - DEM Eş Genel Başkanları ve parti yöneticileri saat 11.09'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde eş başkanlar, Serra Bucak ve Doğan Hatun ve 13 ilçe belediyesinin eş başkanları tarafından karşılandı. Başkanlar daha sonra başkanlık katında bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı.

esbaskanlar-buyuksehir-de-4.jpeg

Basına kapalı toplantı

Buluşmada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı, Serra Bucak kısa bir "hoş geldin" konuşması yaptı. Daha sonra DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Kürtçe yaptığı konuşmada, seçilen 13 belediye eş başkanı tebrik etti ve halkın layık olduğu bir hizmeti yapacaklarına inandıklarını söyledi.

esbaskanlar-buyuksehir-de-1.jpg

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğlu da Türkçe yaptığı konuşmada, seçilen belediye başkanlarının halka gerçek hizmeti yapacaklarına inandıklarını söyledi.

esbaskanlar-buyuksehir-de-2.jpeg

Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncay Bakirhan, soru alamayacaklarını belirterek Amedspora da başarı diledikten sonra görüşme basına kapalı devam etti. Görüşmede DEM Parti Eş Genel Başkanları ve Parti'nin üst düzey kurmayları ile Diyarbakır Büyükşehir ve 13 ilçe belediyesi eş başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum