VİDEO - Dinç; “Biz istiyoruz ki memleketimizde huzur olsun”

VİDEO - Dinç; “Biz istiyoruz ki memleketimizde huzur olsun”
HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç ve HÜDA PAR Bağlar Belediye Başkan Adayı Cengiz Aydın, seçim çalışmaları kapsamında merkez Bağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Mahalle sakinlerinin yoğun teveccühü ile karşılanan Dinç, samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, vatandaşların beklenti ve sorunlarını dinledi. Sokakta vatandaşlar ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, 21 yıl evli kalan ev hanımlarına aylık 3 bin TL yardımda bulunacaklarını belirterek HÜDA PAR belediyeciliği olarak gençlere iş ve istihdam alanlarının artırılması için gerekli hizmetlerin yapılacağını ifade etti.

“Biz çekilen sıkıntıları biliyoruz’

Amaçlarının Diyarbakır’a hizmet etmek olduğunu belirten Dinç,Diyarbakır'ın kendileri için ayrı bir kıymeti ve değeri olduğunu ifade ederek Diyarbakır’ın öyle klasik, sıradan bir şehir olmadığını vurguladı.

huda-par-faruk-dinc-1.jpeg

Dinç, konuşmasına şöyle devam etti;

“Ben daha önce de HÜDA PAR Diyarbakırİl Başkanıydım. İl başkanı olduğum zaman da şimdide Diyarbakır’ımız için çalıştık, koştuk ve koşuşturduk. Biz gücümüz nispetinde bu memlekete bir şeyler yapmaya çalıştık. Buranın hizmete ihtiyacı olduğunu, bu memleketin güzel evlatlarına gerçekten hizmet yapılması gerektiğini düşündük ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayınız oldum. Ben sizlere güvenerek ve size itimat ederek aday oldum.Biz Diyarbakır'a hizmet etmek için çalışıyoruz. Çünkü bizim için Diyarbakır'ınkıymeti ve değeri ayrıdır. Diyarbakır öyle klasik, sıradan bir şehir değil.Memleketimizin tüm sorun ve sıkıntılarını biz çok iyi biliyoruz. Çünkü biz de bu mahallelerde büyüdük. Biz buradaki kardeşlerimizin ne çileler, ne sıkıntılar çektiğini çok iyi biliyoruz.”

huda-par-faruk-dinc-2.jpeg

“21 yıl evli kalan kadınlara aylık 3 bin TL desteğimiz olacak”

Gençleri ve kadınları ilgilendirecek bazı projelerini açıklayan Dinç, “Belediyeye gelince, gençlerimize istihdam sağlamak ve gençlerimizi her şeyden önce iş sahibi yapıp onlara huzurlu bir yuva sağlamaktır bizim amacımız.Evlenecek olan gençlerimize çeyiz ve beyaz eşya desteği sunup ücretsiz düğün salonları tahsis edeceğiz. 21 yıl evli kalan kadınlara aylık 3 bin TL destek yardımımız olacak. 0-4 yaş arası çocuğu olan annelere ‘Valide Kart’ yani şehir içi ücretsiz kart desteğimiz olacak. Biz toplumu inşa etmeye çalışıyoruz. Biz memleketi inşa etmeye çalışıyoruz.

huda-par-faruk-dinc-3.jpeg

Biz kinle, nefretle, düşmanlıkla mücadele ediyoruz. Biz huzurun, güvenin, kardeşliğin tesisi için çalışıyoruz. Bunun için ev kadınlarını ve gençlerimizi ödüllendiriyoruz ki yuvalar bir arada tutulsun. Gençlerimiz boşanmasın, birbirinden ayrılmasın. Huzur ve güven tesis edilsin. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Ama şundan emin olun ki rakiplerimizin çoğu yuvaların dağılması için çalışıyorlar. Kardeşlerim gidin bakın hiçbiri yuvaların sağlığı için, huzuru için, güveni için çalışmıyor. Hep yuvaları dağıtmak, aileyi dağıtmak için projeler, planlar, sözleşmeler, kanunlar, yasalar çıkartıyorlar. İşte biz bu nesli seviyoruz. Biz istiyoruz ki memleketimizde huzur olsun, güven olsun, kardeşlik olsun.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum