VİDEO - Diyarbakırlı gençlerin akrobasi ile imtihanı

Merkez Yenişehir İlçesi Sümer Park içerisinde, Diyarbakırlı 2 gencin yaptığı akrobatik hareketler, izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Koşar vaziyette ellerini kullanmadan ağaca tırmanarak ve durdukları yerde, öne ve arkaya ve art arda attıkları taklalar, izleyenlerin takdirini topladı.

diyarbakirli-genclerin-akrobasi-ile-imtihani-1.jpeg

"Fırsat verilirse daha iyisini yaparız"

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi sınırları içerisinde bulunan Sümer Parkı'nda geçtiğimiz günlerde 2 gencin yaptığı akrobatik hareketler ve attıkları taklalar, izleyenleri hayran bıraktı. 14 yaşlarındaki Haşim Gezer ve Yakup Güney, hiç bir eğitim almadan kişisel yetenekleriyle yaptığı hareketlerle çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi.

diyarbakirli-genclerin-akrobasi-ile-imtihani-7.jpeg

Gençler, hiç bir eğitim almadıklarını tamamıyla kendi düşünceleriyle bu hareketleri yaptıklarını belirterek, "Aslında biz mevsimlik işçiyiz. Ailelerimizle birlikte fındık toplamaya gidiyoruz. İşte bazen de buraya gelerek kendimizce eğleniyoruz.

diyarbakirli-genclerin-akrobasi-ile-imtihani-4.jpeg

Aslında bunu eğlenmek için yapıyoruz. Hiç bir eğitim almadan yaptık. Bazı arkadaşlarımız da bu hareketleri yapıyor. Bazen de amcam ve diğer akrabalar da yapıyordu. Biz de onlardan öğrendik. Fırsat verilirse ve bunun eğitimini alabilirsek, bundan çok daha iyisini yapabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.