VİDEO - DTSO Başkanı Kaya’dan çağrı: ‘Diyarbakır’ı Amedspor bayraklarıyla donatalım’

VİDEO - DTSO Başkanı Kaya’dan çağrı: ‘Diyarbakır’ı Amedspor bayraklarıyla donatalım’
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, kentin Amedspor bayraklarıyla donatılması için çağrıda bulundu. Kaya, “Biz DTSO olarak bayrağımızı astık, halkımıza çağrıda bulunuyorum, kenti bu hafta Amedspor bayraklarıyla donatalım” dedi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Kastamonu deplasmanından alınan 3 puanla en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan Amedspor, kentte ‘Şampiyon’ sloganlarıyla karşılandı. Görkemli bir karşılama öncesi bir açıklama yapan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, şampiyonluk yolunda önemli bir engelin geride bırakıldığına değinerek, Amedspor taraftarlarına ve Diyarbakır halkına bayrak asma çağrısı yaptı.

mehmet-kaya.jpeg

Kaya, şunları söyledi;”Önemli bir engel aşıldı. Önümüzde Iğdır maçı var. Hafta sonu Iğdır maçını da kazanıp şampiyonluk turu atılacak. Bu maç öncesi halkımıza çağrım var, kenti Amedspor bayraklarıyla donatalım. Caddeleri, sokakları, evlerimizin balkonlarına Amedspor bayrakları asalım ki şampiyonluğun tadını çıkaralım. Biz DTSO olarak bayrağımızı astık, kentimizi de Amedspor bayraklarıyla donatalım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.