VİDEO- Haberimiz ses getirdi, o kavşakta çalışmalar başladı

VİDEO- Haberimiz ses getirdi, o kavşakta çalışmalar başladı
Tigris Haber yazdı, Karayolları harekete geçti.  Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Kuzey-Batı çevre yolunda bir süredir durma noktasına gelen çalışmalar yeniden başladı. 

Tigris Haber- Tigris Haber yazdı, Karayolları harekete geçti.  Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Kuzey-Batı çevre yolunda bir süredir durma noktasına gelen çalışmalar yeniden başladı. 


Diyarbakır’da hem şehir içi bağlantıları, hem de şehirler arası ulaşımı sağlayan Kuzey-Batı Çevre Yolu’ndaki köprülü kavşağın bitmemesi kazalara davetiye çıkartıyordu. 

karayollari.jpg

Tigris Haber’in konuyu ‘Bitmeyen kavşak’ manşetiyle gündeme getirmesi üzerine Karayolları Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçti. 

Türkiye’nin en büyük 2. Çevre yolu olma özelliğini taşıyan Diyarbakır’daki Batı çevre yolunda ödenek yetersizliğinden bir süredir çalışmalar fiili olarak durma noktasına gelmişti.


Gömmetaş grup yolu ve Pirinçlik grup yolu üzerindeki köylerde ikamet eden vatandaşlar durma noktasına gelen çalışmalar nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşıyorlardı.
Batı çevre yolu ve Gömmetaş kavşağı ile ilgili Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkilileri yol yapımında gecikmenin kaynağı olarak ‘Kamulaştırma güçlüğü’nü göstermişti. 

Haber Merkezi

O kavşakta çalışmalar başladı

O kavşakta çalışmalar başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.