VİDEO- Herkes Bu Golü Konuşuyor

VİDEO- Herkes Bu Golü Konuşuyor
Amedspor’a Sarıyer karşısında son dakikada kritik galibiyeti getiren golü kaydeden  Burak Taşdemir’in muhteşem röveşata golü büyük yankı uyandırdı. Dünyada İbrahimoviç’i ve Türkiye’de de Tanju Çolak’ı akıllara getiren gol, sosyal medyada izlenme ve paylaşılma rekoru kırdı.

Unutulmaz Bir Gol

Tigris Haber-Sadece Yeni Diyarbakır Stadı’nın değil belki de Türkiye liglerinde bu sezonun ve son yılların en unutulmaz gollerinden biri oldu. Muhammed Burak Taşdemir’in Sarıyer maçının 90+3.dakikasında attığı muhteşem röveşata golü sosyal medyada izlenme ve paylaşılma rekoru kırdı.

herkes-bu-golu-konusuyor.333333.jpg

Geçen sezon Amedspor’a transfer olan Burak ise golden sonra adeta kendinden geçti. Maçın ardında tüm tribünleri dolaşarak harika golü taraftarlarla beraber kutladı.

Yeni Statta Kayıp Yok

Bu arada Amedspor’a Yeni Diyarbakır Stadyumu’nun uğuru devam ediyor. Amedspor, şu ana kadar burada oynadığı 4 maçı da kazanırken hiç puan kaybetmedi.

Samsunspor’dan sonra bir başka şampiyonluk adayı Sarıyer’i de yıkan Amedspor, maçlarını ortalama 15 bin taraftarla oynayarak büyük destek görüyor. Taraftarlar da yeni stada heyecan ve renk katmış durumda.

Play-Off potası ile puan farkını 9’e indiren Amedspor, kalan maçlarda başarılı sonuçlara imza atarak rakiplerinin olası kayıplarıyla Play-Off şansını yakalamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.