VİDEO - Karanlık hastane caddesi tedirginlik yarattı

VİDEO - Karanlık hastane caddesi tedirginlik yarattı
Diyarbakır’ın Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde toplu taşıma araçlarının kullandığı 2 kilometrelik caddenin aydınlatma lambalarının yanmaması tedirginlik yaratıyor.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Aydınlatma direklerinin 4-5 yıldır yanmadığı öğrenilirken, vatandaşların karanlık caddeden geçmek için zaman zaman hastanenin özel güvenlik görevlilerinden yardım alıyor.

Diyarbakır Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 kilometrelik caddenin aydınlatma direklerinin yanmaması hastaneye minibüs ile gelmek zorunda kalan vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşlar, zifiri karanlık olan caddeden hastaneye gitmek için zaman zaman hastanenin özel güvenlik personellerinden yardım istiyor.

Günde binlerce hastaya sağlık hizmeti veren Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin toplu taşıma araçlarının geçiş güzergâhı olarak kullanılan 2 kilometrelik caddenin 5 yıldan bu yana aydınlatma direkleri yanmıyor.

Direklerin yanmaması nedeniyle zifiri karanlık olan caddeyi kullanan hasta yakınları her türlü tehlikeye maruz kalıyor. Duraklarda otobüs ve minibüs beklerken, balici, tinerci ve uyuşturucu madde bağımlılar tarafından rahatsız edilen hasta yakınları, güvenlik personelleri eşliğinde hastaneye gidiyor. Hastane yakınları, karanlıkta otobüs veya minibüs beklerken tedirgin olduklarını belirterek, “Yıllardır caddenin aydınlatma direkleri yanmıyor. Zifiri karanlık caddeden geçerken, ya da minibüs beklerken korkuyoruz. Bazen hastanenin özel güvenlik görevlilerinden yardım istiyoruz. Bu konuda mağduruz. Bu aydınlatma direklerini yanması için defalarca kez Dicle Elektrik’i aradık. Ancak, yıllardır bu cadde hep karanlık. Başımıza bir şey gelmesinden korkuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.