VİDEO- Nasıranlı’dan Çat Kapı Ev Ziyareti

VİDEO- Nasıranlı’dan Çat Kapı Ev Ziyareti
AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Cevdet Nasıranlı,seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği sürpriz ev ziyaretleriyle dikkat çekiyor.

Tigris Haber- Metropol semtinde bazı evleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüşen Nasıranlı, Kayapınar’ı halkla beraber yönetmeye talip olduklarını ifade ederek destek istedi.

e5daaa36-b954-4915-82c9-dbcd2b012d28.jpg

 “Hizmetinize Talibiz, Destek Bekliyoruz”

AK Parti Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Belediye Başkan Adayı Cevdet Nasıranlı,seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği sürpriz ev ziyaretleriyle dikkat çekiyor. Önceden ailelere haber vermeden evleri ziyaret ederek dikkat çeken Nasıranlı, Metropol semtinde bazı aileleri bu şekilde ziyaret ederek vatandaşları hem şaşırttı, hem de sevindirdi. Aile mensuplarıyla bir süre sohbet eden Nasıranlı,31 Mart’ta seçimi kazanarak herkesin belediye başkanı olmayı hedeflediğine dikkat çekerek,”Partimizin seçim sloganında belirttiği üzere memleket işi gönül işidir diyoruz. Biz bu işe gönüllerimizi koyduk. Sizlere hizmet etmeye talibiz. Bunun için desteğinizi istiyoruz” dedi.

“Dev Projelerimizi Açıklayacağız”

Önümüzdeki günlerde Kayapınar’ı hem ekonomik hem de sosyal anlamda kalkındıracak dev projeleri kamuoyu ile paylaşacağını belirten AK Partili Cevdet Nasıranlı, rutin belediyecilikle kalmayarak istihdam ve işsizlikle ilgili büyük hamleler gerçekleştireceklerini söyledi. Gece gündüz demeden 24 saat boyunca çalışarak proje ve hedeflerini anlatıp vatandaşları AK Parti’ye oy vermek için ikna etmeye çalıştığını anlatan Nasıranlı,”Cumhurbaşkanımızın dediği gibi aşkla yürüyen yorulmaz. Biz de yorulmayacağız. Daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Nasıranlı, ayrıca Bediuzzaman, Şaklat Köyü,Kulp Hededan ve Silvanlılar yas evlerini ziyaret ederek yaşamını yitiren vatandaşların acılarını paylaştı.

Tigris Haber

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.