VİDEO - Tabipler, sandığa gitti

VİDEO - Tabipler, sandığa gitti
Diyarbakır Tabip Odası olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede, bin 471 doktor oy kullanmak için sandığa gitti.

Haber: Sait BAYRAM - Kamera: Mevlüt BAĞIRMAZ

TİGRİS HABER - Diyarbakır Tabip Odası olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede, bin 471 doktor oy kullanmak için sandığa gitti. Tabip Odası'nın yeni başkanı saat 17.00'dan sonra belli olacak. 2 dönem Tabip Odası Başkanlığı yapan Dr. Elif Turan, üye hekimlerden seçimlere yoğun ilgi olduğunu söyledi

Diyarbakır Tabip Odası, yeni başkanını belirlemek üzere olağan genel kurula gitti. Dün Diyarbakır Barosu Tahir Elçi Konferans Salonu'nda başlayan olağan genel kurul, bugün Tabip Odası binasında oy verme işlemi ile devam etti. İki listenin yarıştığı kongrede, bin 471 hekim oy kullanacak. Oy verme işlemi saat: 17.00'da tamamlanacak.

2 dönem Tabip Odası Başkanlığını yürüten, bu seçimde de Demokratik Hekim grubunun listesinden TTB Büyük Kongre Delege adayı olan Dr. Elif Turan, yönetim için iki listenin yarıştığını belirterek, "Yönetim dışında onur ve denetleme kurulu ile TTB Kongresi için delegasyon seçeceğiz. Bunlar da aynı bu seçimde seçilecek. İki dönem yaptığım için yönetimde devam edemeyeceğim. Ama TTB Büyük Kongresi delegesi olarak eğer seçilirsem devam edeceğim. Tabi bizim odamız hekimlerin meslek örgütü, her zaman mücadelemize devam edeceğim. Şu an seçimlere ilgi var. Sabah 09.00'da başladı seçim işlemi. Halen de bir sirkülasyon var. 17.00'da seçim bitecek. Sandıkları kapatacağız. Sonra sayıma geçeceğiz. Bizim bütün üyelerimiz gelip oy kullanabilir. Tabip Odasına üye olan her meslektaşımız gelip oy kullanabiliyor. Bin 471 üyemiz var" şeklinde konuştu.

İki listenin yarıştığı TTB kongresinde oy kullanma işleminin saat 17.00'da tamamlanmasının ardından, oy sayma işlemine geçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.