VİDEO- Takılar geline değil, Kulübe gitti

VİDEO- Takılar geline değil, Kulübe gitti
Amedspor As Başkanı Cahit Akın’ın oğlunun düğününde kentte bir ilke imza atıldı. Takı merasiminin yapılmadığı düğünde davetliler, kurulan stantta Amed Store’nin ürünlerini satın alarak, kulübe destek oldu.

TİGRİS HABER- Batmanlı iş insanı Cahit Akın’ın oğlu Ferhat ve gelini Özge çifti, dün akşam düzenlenen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, Teknik Direktör Mesut Toros, futbolcular, görevden alınan Bismil Belediye Başkanı Orhan Ayaz ile iş insanlarının katıldığı düğünde, kıyılan nikah sonrası takı merasiminin yapılmayacağı ifade edilerek, takı takmak isteyenler kurulan Amed Store standına yönlendirildi.

cahit-akin-yeni.jpg

Farkındalık yaratmak istedik

Tigris Haber’e konuşan Amedspor As Başkanı Cahit Akın, oğlunun düğününde Amedspor için bir farkındalık yaratmak istediğini ifade ederek, “Önce taraftarı daha sonra ana sponsoru olduğum takımda şimdi de yöneticilik yapmaktayım. Dışarıdan bakınca farklı içine girince daha farklı bir durum ile karşıya karşıya kaldım. Amedspor’un sadece maneviyata değil, maddi olarak da desteğe ihtiyacı var. Bir farkındalık yaratmak istedik. Bizim gibi düşünenlerin de olduğunu biliyorum. Biz, bir ilki yapmak istedik. İnşallah devamı gelir” dedi.

Halay başı duran damat Ferhat ve gelin Özge Akın ile piste çıkan davetliler, doyasıya eğlendi; çıkışta da Amed Store’nin ürünlerini satın alarak kulübe destek oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.