VİDEO- Türkiye’nin en hijyenik kadın semt pazarı Diyarbakır’da

VİDEO- Türkiye’nin en hijyenik kadın semt pazarı Diyarbakır’da
Diyarbakır’da, hijyen kurallarını dikkate alarak çalışan kadın pazarcılardan örnek davranış. Kadınların kendi isteği ile yaptırdığı koronavirüs testi negatif çıktı.Dernek Başkanı Gazal Tunç, “Müşterilerimizin içi rahat olsun. Bu pazarda her şey hijyen kurallarına uygun olarak yapılıyor” dedi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’da bulunan Türkiye’nin ilk kadın semt pazarında çalışan kadın pazarcılar örnek bir davranışta bulunarak kendi istekleri ile koronavirüs testi yaptırdı. Sosyal mesafe kurallarına uygun çalışan kadın pazarcıların yaptırdığı testler negatif çıktı.

pazar-2.jpg

İnsanlarımızın içi rahat olsun

Jiyan Semt Pazarı Dernek Başkanı Gazal Tunç, kendi istekleri ile yaptıkları koronavirüs testlerinin negatif çıktığını belirterek, “Kadın semt pazarı Türkiye’nin en sağlıklı ve hijyenik semt pazarıdır. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun, şuana kadar çok şükür en ufak bir sıkıntı oluşmadı. İnşallah bundan sonra da oluşmaz. Çünkü buradaki tüm kadınlar maske, mesafe ve hijyen kullarına uyuyor. Bu nedenle insanlarımızın içi rahat olsun. Vatandaşlarımız maskelerini takarak gelip gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum