Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta
Vizyona hgiren filmler...

Sarmaşık
Tür:Dram
Yapım Yılı:2015
Ülke:Türkiye
Gösterim Tarihi:4 Aralık 2015
Yönetmen:Tolga Karaçelik
Oyuncular:Hakan Karsak , Kadir Çermik , Tolga Karaçelik , Osman Alkaş , Özgür Emre Yıldırım
Konusu
Sarmaşık gemisi Mısır’dan yük aldıktan sonra tahliye limanına doğru yola çıkar. Sefer devam ederken geminin armatörü iflas eder ve Mısır’a vardıklarında armatörün liman parasını ödemediği anlaşılır, geminin üstünde haciz vardır. Liman yetkilileri gemiyi kimsenin uğramadığı demirleme alanına çekerler.
Mürettebattan gemiyi olası tehlikelere karşı hareket ettirebilecek sayıda kişinin kalması gerektiğini belirtirler. Zabitlerden bir kişi, iki gemici, bir makineci, mutfaktan bir kişi, bir usta gemici ile beraber toplamda altı kişinin gemide kalması gerekmektedir. Pasaportları ellerinden alınır ve ne zaman biteceği belli olmayan maceraları Mısır açıklarında böylece başlar.
Hepsinin kalmayı seçişindeki hikaye başkadır. Yolculuğun başında başlayan gruplaşmalar zamanla yerini sert tartışmalara bırakır. Yiyecek ve içeceğin iyice azalmasıyla kavgalar büyür ve gemi insanın insanı avladığı bir alana dönüşür.

Dolanma
Tür:Dram
Yapım Yılı:2015
Ülke:Türkiye
Gösterim Tarihi:4 Aralık 2015
Konusu
Kemal ve Cemal, Batı Karadeniz’deki bir köyün dışında, babadan kalma evde yaşayan mevsimlik orman işçisi iki kardeştir. Kadro alamamaları onları belirsiz bir geleceğe sürüklemektedir. Yeni
bir yaşam kurma umuduyla Kemal’in peşine takılıp gelen Nalân kısa sürede evi sahiplenir.
Nalân’ın varlığı, annelerinin ölümüyle sarsılan Cemal’e huzur verirken Kemal’in kaygılarını artırır.

Düğün Dernek 2: Sünnet
Tür:Komedi
Yapım Yılı:2015
Ülke:Türkiye
Gösterim Tarihi:4 Aralık 2015
Yönetmen:Selçuk Aydemir
Oyuncular:Ahmet Kural , Murat Cemcir , Rasim Özdekin , Devrim Yakut
Konusu
İlk filmde oğlunu evlendiren İsmail, ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara sokuyor, sünnet düğünü şehir çapında bir hadise halini alıyor.

Life
Tür:Dram, Biyografi
Yapım Yılı:2015
Ülke:ABD, Almanya, Avustralya, Kanada
Gösterim Tarihi:4 Aralık 2015
Yönetmen:Anton Corbijn
Senarist:Luke Davies
Oyuncular:Ben Kingsley , Barbara Gordon , Joel Edgerton , Kristen Hager , Anton Corbijn , Robert Pattinson , Stella Schnabel , Stephen Joffe , Steve Cumyn , Gerry Mendicino devamı..
Süre:111 dk.
Konusu
LIFE, 1955 yılında fotoğrafçı Dennis Stock’un Life dergisi için oyuncu James Dean’in fotoğraflarını çekmekle görevlendirilmesini ve zamanla gelişen dostluklarının hikâyesini anlatıyor

Aşka Özgürlük
Tür:Romantik, Dram, Biyografi
Yapım Yılı:2015
Ülke:ABD
Yönetmen:Peter Sollett
Senarist:Ron Nyswaner
Oyuncular:Julianne Moore , Michael Shannon , Steve Carell , Josh Charles , Ellen Page , Skipp Sudduth , Mary Birdsong , Kevin O’Rourke , Tom McGowan
Konusu
New Jersey polis teşkilatında görevli olan teğmen Laurel Hester ve partneri Stacie Andree´nin mutlu birliktelikleri Hester´a kanser teşhisi konulmasıyla alt üst olur. Hester´ın son isteği tüm varlığının Andree´ye kalmasıdır. Ancak o yıllarda pek de kabul görülmeyen ilişkileri nedeniyle, devlete ve önyargılara karşı omuz omuza verip mücadele etmeye karar verirler.

Macbeth
Tür:Dram, Tarih
Yapım Yılı:2015
Ülke:ABD, Fransa, İngiltere
Gösterim Tarihi:4 Aralık 2015
Yönetmen:Justin Kurzel
Senarist:Todd Louiso , Michael Lesslie , William Shakespeare  play , Jacob Koskoff
Oyuncular:David Thewlis , Marion Cotillard , Paddy Considine , Sean Harris , David Hayman , Michael Fassbender , Hilton McRae , Che Grant , Scott Dymond , Shaun Lucas devamı..
Süre:113 dk.
Konusu
İlk kez yayımlanmasının üzerinden 400 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen en fazla uyarlaması yapılan eserlerden biri olan Macbeth, Orson Welles’den Roman Polanski’ye kadar birçok sinemacının da yorumladığı bir klasik.  Shakespeare´in en meşhur kahramanlarından biri olan Macbeth, savaşın vurduğu İskoçya topraklarında geçen müthiş bir ihtiras ve hırs hikayesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.